12.2 C
Kyiv
Середа, 17 Квітня, 2024

Застрелив і обезголовив: суд в Одесі почав розгляд справи про жорстоке вбивство дівчини

Київський районний суд Одеси суд почав розгляд справи за обвинуваченням чоловіка, підозрюваного у жорстокому вбивстві і обезголовленні молодої жінки в лютому 2018 року.

Як повідомили у суді, чоловік звинувачується в скоєнні умисного вбивства, крадіжки, незаконному поводженні зі зброєю і заподіянні тілесних ушкоджень працівникові правоохоронного органу, передає Уніан.

Сьогодні, 1 лютого, в ході засідання колегія суддів продовжила обвинуваченому термін тримання під вартою на 60 діб.

За версією слідства, в лютому 2018 року обвинувачений прийшов у гості до своєї знайомої, яка проживала в квартирі по вул. Середня, щоб привітати її з минулим днем народження.

«У квартирі між ними почався словесний конфлікт, який переріс у бійку. Чоловік дістав з кишені пістолет і вистрілив в голову потерпілої. Внаслідок пострілу жінка померла, а обвинувачений зник з місця події», – розповіли в суді.

При цьому незабаром чоловік повернувся в квартиру, щоб приховати сліди злочину і зімітувати розбійний напад. Однак не зміг дістати кулю, і відрізав потерпілій голову, яку забрав з собою в поліетиленовому пакеті.

Крім того, за версією слідства, зловмисник викрав гроші і дорогоцінні прикраси на загальну суму майже 170 тис. грн.

«Зазначимо, що приблизно через тиждень чоловіка затримали правоохоронці. Під час супроводу він завдав ножового поранення оперативному працівнику в приміщенні райвідділу поліції», – додали в суді.

Нагадаємо, в Харківській області після застілля чоловік застрелив свого гостя.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>