3.3 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

Засідання суду у справі політв’язня Гриба не відбулося. Батько стверджує про умисний зрив

Засідання Північно-Кавказького окружного військового суду Ростова-на-Дону у справі українського політв’язня Павла Гриба не відбулося.

Батько Павла Ігор Гриб заявив, що зрив засідання завчасно спланували у зв’язку з тим, що на засідання з України прибув професор Василь Притула, який лікував Павла з дитинства.

«2 хвилини. Стільки часу зайняло «судове засідання» 18 лютого в справі Павла. Суддя відкрив його, та й зразу закрив. На ньому не було ані прокурора, ані перекладача. Тобто, зрив судового засідання було сплановано завчасно. І це тому, що приїхав український професор Василь Притула, який дуже не бажаний свідок для «феміди» РФ», — зазначив батько політв’язня.

Крім того, Гриб наголосив, що суд відмовив матері у побаченні з сином, відмовив професору Притулі оглянути Павла та відмовив українським дипломатам зустрітися з громадянином України.

На засіданні 18 лютого мали розглянути висновки розслідування на заяву Павла стосовно застосування до нього слідчими в Краснодарі фізичного насилля з метою «вибиття» свідчень. Наступне судове засідання заплановане на 4 березня 2019 року.

Нагадаємо, раніше політв’язень Гриб заявив, що помре без ліків.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>