9.3 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Зарано робити висновки щодо роботи президента, – Шахов

Народний депутат з групи “Воля народу” Сергій Шахов, який потрапив до парламенту від партії “Наш край”, розповів про те, як він оцінює роботу новообраного президента Володимира Зеленського.

У кулуарах Верховної Ради нардеп поспілкувався з журналістами, зокрема з кореспондентом ІНФОРМАТОРа.

“Народ дав кредит і аванс довіри Зеленському. За 17 діб роботи президента важко дати оцінку. Коли мине сто діб, ми вже зможемо бачити, що він зробив. Але я би дав рік терміну. Якщо 27 років руйнували всю країну, то лише через рік після початку терміну президентства можна буде робити якісь висновки. Була б моя воля, і я неодноразово це заявляв, Зеленському можна було б дати як важелі не тільки булаву, а щоб він цією булавою міг пройтися по чиновниках, знімати і призначати їх самостійно, без Кабміну, адже він (КМУ, – ред.) наразі заважає це робити. І сам практично не працював ці три роки і не давав звіту, і сьогодні не дає працювати Зеленському. Стосовно його політичної сили, то я не бачив ще списків. Кажуть, що багато хто “лізе” у списки, і по мажоритарці також, подивимося після того, як пройдуть з’їзди партій”, – зауважив Шахов.

Нардеп вважає, що президент потребує допомоги.

“За певний час моєї роботи волонтером, громадським діячем, бізнесменом, ставши народним депутатом, я підготував чимало напрацювань і готовий ділитися із президентом своїми знаннями, готовий допомагати президентові. Хтось хоче постійно заплямувати його, але немає поки про що говорити. Треба допомогти президенту сьогодні, щоб щось зрушилося з місця, це заржавіле колесо почало працювати”, – розповів парламентар.

Шахов також наголосив на важливості впровадження інфраструктурних проектів на Донбасі.

“Стосовно Брюсселя, куди він поїхав (новообраний президент Володимир Зеленський взяв участь у прес-конференції з Генеральним секретарем НАТО Йенсом Столтенбергером 4 червеня у столиці Бельгії, – ред.). Я і люди Луганщини (Шахов пройшов до Ради по одномандатному мажоритарному 114-у округу в Луганській області, – ред.) чули саме про те, що треба закінчувати війну, відбудовувати інфраструктуру. Наприклад, Щастинський міст, проект якого вже готовий, треба щоб адміністрація або Кабмін виділили гроші. Щоб відкрили переходи “Золоте” і “Гірське”, що наразі не змогли зробити. Коли я говорив з Куртом Волкером (представник США), щоб він переговорив з Сурковим (представник Росії), бо Шахов не є навіть представником у Мінській групі, цього не відбулося. Хоча переходи вже побудовані, вже можна було би це зробити, щоб розвантажити перехід зі Станично-Луганського району, де чиновники не вважають людей за людей, де вони стоять як у хліву, і по сорок людей на день втрачають свідомість, у чергах навіть люди помирають. Наприклад, не має де води попити, туалети страшні, і це у двадцять першому столітті. Коли туди поїхав президент, коли був у Луганській області, я хотів, щоб він туди заїхав, саме на перехід у Станично-Луганському районі і подивився, як стоять переселенці. Бо я сам є переселенцем. Ми, як виявилося, другорядні, голосувати ми не можемо, обирати собі політичну силу, а обиратися Шахов зміг”, – заявив нардеп.

“В даній ситуації, я вважаю, що зарано робити висновки роботи президента”, – резюмував Шахов.

Нагадаємо, кілька місяців тому Шахов у прямому ефірі облив Насірова водою.

І це далеко не перша подібна витівка нардепа, який регулярно б’ється з опонентами і взагалі не завжди поводиться адекватно.

Фото – Роман Пєтушков

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>