1.9 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

З початку року депутат сільської ради на Закарпатті заробив 2,4 мільйони

Депутат Новодавидківської сільської ради Мукачівського району Закарпатської області Степан Скиба з початку року став багатшим на 2 мільйони 400 тисяч гривень.

Про це стало відомо із суттєвих змін у декларації депутата.

Сьогодні, 17 квітня, Скиба задекларував прибуток від зайняття підприємницькою діяльністю.

У цій самій зміні депутат задекларував придбання авто вартістю 320 тисяч гривень.

У декларації Скиби за минулий рік, яку він подав 31 березня, зазначено, що дохід від підприємницької діяльності депутата склав також 2 мільйони 400 тисяч гривень. Тепер депутат декларує таку саму суму з таким самим формулюванням. Отож виходить, що 2,4 мільйони Скиба заробив за неповних чотири місяці 2019 року.

Також у декларації вказано заощадження – 250 тисяч гривень, земельну ділянку, майстерню з ремонту холодильників та чимало рухомого майна. Скиба володіє двома малотонажними фургонами, вантажним та легковим авто. Сьогодні до автопарку депутата приєднався ще один “легковик”.

У Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань зазначено, що депутат володіє двома підприємствами.

Одне з них займається ремонтом побутових приладів, домашнього та садового обладнання (основний). Також фірма має вантажний автомобільний транспорт і займається допоміжною діяльністю у сфері транспорту та наданням в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. Серед видів діяльності другої компанії –  ремонт комп’ютерів і периферійного устатковання (основний) та ремонт обладнання зв’язку.

Нагадаємо, спеціаліст Нацкомфінпослуг отримала від батька у подарунок квартиру за два мільйони.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>