11 C
Kyiv
Середа, 24 Квітня, 2024

З’явилося відео акції протесту під будинком Гладковського (ВІДЕО)

Сьогодні, 26 лютого, під розкішним будинком Ігоря Гладковського, сина першого заступника секретаря РНБО і друга президента Петра Порошенка Олега Гладковського, активісти влаштували масштабну акцію протесту.

Кореспондентам ІНФОРМАТОРа вдалося зафіксувати найгарячіші моменти акції.

https://www.facebook.com/infocorr/videos/2029419527105184/?v=2029419527105184

Слід зазначити, що під будинком матері Ігоря Гладковського активісти розсипали гроші та вилили на них червону фарбу, що символізує кров вбитих українських військових.

Також учасники акції запустили в будинок Гладковського-молодшого петарди, і закидали його камінням та піротехнікою. Біля будинку виникла пожежа.

Раніше ми писали про те, що журналісти повідомили про розкрадання української оборонної галузі оточенням Порошенка. За даними ЗМІ, син першого заступника секретаря РНБО і друга президента Петра Порошенка Олега Гладковського Ігор був безпосереднім учасником розкрадання “оборонки”. Повідомлялося, що Ігор Гладковський, якому на той момент було 22 роки, разом з партнерами організував в 2015 році поставки контрабандних російських деталей для військової техніки.

Гладковський-молодший заявив, що буде судитися з журналістами. Також він сказав, що готовий надати пояснення правоохоронним органам з усіх питань, які порушили журналісти.

Заступника секретаря РНБО Олега Гладковського відсторонили на час перевірки фактів з розслідування. Порошенко підтримав відсторонення свого друга.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>