15.4 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Порошенко підтримав відсторонення заступника секретаря РНБО Гладковського на час перевірки

Президент Петро Порошенко підтримав відсторонення заступника секретаря РНБО Олега Гладковського на час перевірки фактів з розслідування Bihus.info. За даними журналістів, його син, Ігор Гладковський, організовував постачання контрабандних російських деталей для військової техніки.

Про це пише “Громадське”.

«Президент України підтримав відсторонення Олега Гладковського від виконання обов’язків першого заступника секретаря РНБО на час проведення розслідування», — вказав прес-секретар Порошенка Святослав Цеголко.

Він зазначив, що Порошенко вимагає термінової перевірки інформації з розслідування програми «Наші гроші» проекту Bihus.info.

Раніше повідомлялося, що в “Укроборонпромі” не будуть оцінювати зміст інформації, викладеної в розслідуванні програми “Наші гроші”, та називають маніпулятивним виклад окремих розрізнених даних щодо ТОВ “Оптимумспецдеталь”.

6 КОМЕНТАРІ

  1. Яйценюк стену ,,построил,, ,сбежал, гонтаревочка сбежала, теперь этот, ничего никому нет за воровство народных средств…

  2. Чого тільки відсторонили, в тюрму і під особливу варту без застави то втече, сам порох допоможе. Свідок конкретний…..

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>