12.6 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

“Укроборонпром” прокоментував розслідування журналистів “Наші Гроші”

В “Укроборонпромі” не будуть оцінювати зміст інформації, викладеної в розслідуванні програми “Наші гроші”, та називають маніпулятивним виклад окремих розрізнених даних щодо ТОВ “Оптимумспецдеталь”.

Про це повідомляє прес-служба концерну “Укроборонпром”.

“У ДК “Укроборонпром” вважають некоректним оцінювати зміст інформації, оприлюдненої програмою “Наші гроші”. Адже журналісти не вказали джерел її отримання і здійснили маніпулятивний виклад окремих розрізнених даних. Водночас повідомляємо, що тематика програми, зокрема щодо діяльності ТОВ “Оптимумспецдеталь”, свідчить, що її автори скористалися інформацією, яка могла бути отримана у рамках кримінальних проваджень, відкритих у 2015-16 рр.”, – заявляють в прес-службі.

В заяві концерну названо п’ять кримінальних проваджень, де фігурує ТОВ “Оптимумспецдеталь” та наголошується, що ДК “Укроборонпром” у рамках порушених кримінальних проваджень надає слідчим усю необхідну інформацію.

“Журналісти програми “Наші гроші”, які маніпулятивно використали закриту інформацію з кримінальних розслідувань, мають звертатися за її перевіркою до першоджерел. Вважаємо, що факти довільного використання інформації, що має відношення до питань національної безпеки, мусять отримати належну юридичну оцінку компетентних органів. Закликаємо журналістів до відповідальності, а політичні сили – утриматися від спекуляцій і подальших інформаційних диверсій”, – наголосили в Укроборонпромі.

Як повідомлялося, у Авакова прокоментували оборонний скандал оточення Порошенка.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>