12.1 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

З’явилося чергове спростування участі активістів “Традиція і порядок” у акціях проти Порошенка

Журналісти та чиновники в чергове спростовують, що активісти ГО “Традиція і порядок” їхали в Одесу з метою дестабілізації ситуації в регіоні під час візиту делегації США та президента Петра Порошенка.

Нагадаємо, вчора, 26-го лютого підрозділами Нацполіції було проведено спецоперацію проти активістів, які на думку правоохоронців, хотіли спровокувати дестабілізацію обстановки у Одеському регіоні.

Як виявилося, затримали членів ГО “Традиція і порядок”, метою яких було не влаштовувати провокації проти Курта Волкера, Марі Йованович та Петра Порошенка, а провести пікет проти незаконних дій місцевого підприємця, котрий блокує ремонтні роботи на автошляхах Одещини і всієї України.

Першим про наміри активістів заявив лідер ГО Богдан Ходаковський. За його словами, члени організації їхали в Одесу аби перешкодити діяльності етнічного злочинного угруповування і незабаром надасть докази проти головних фігурантів кримінальних схем.

https://www.facebook.com/bohdan.khodakovsky/posts/393739401455287

Слова Ходаковського підтвердили і журналісти-розслідувачі, яким також відомо про злочинну діяльність одеських підприємців, що заробляють на державних закупівлях і при цьому не ремонтують українські дороги та перешкоджають будь-яким іншим компаніям почати реконструкцію автошляхів.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1084384121764312&id=100005782038589

У дописі журналістки згадується і ім’я фігуранта цієї схеми – одеського підприємця Араїка Амірханяна, про якого ІНФОРМАТОР писав раніше.

https://www.facebook.com/100010265075945/posts/828356024183226?sfns=mo

Відреагували на ситуацію і в Одеському облавтодорі, керівник якої Олег Варивода повідомив, що мав розмову з керівником ГО “Традиція і порядок” і дізнався, що акція протесту планувалася не на захист недобросовісних підрядників, а проти їх свавілля.

Журналісти видання зв’язалися з Богданом Ходаковським аби він особисто розповів про те, що ж насправді відбувулося в Одесі.

“Поліція вже спростувала інформацію про те, що “Традиція і порядок” планували провокації на Одещині. Ситуація з місцевим ділком Араїком Амірханяном, який блокує тендери та знищує українські дороги взята на наш особистий контроль. Дуже скоро ми оприлюднимо факти про злодіяння цієї людини, яка вже два роки перебуває у розшуку і при цьому обкрадає громадян нашої держави”, – заявив лідер “Традиції і порядку”. 

Нагадаємо, раніше поліція спростувала інформацію про причетність членів ГО “Традиція і порядок” до провокацій у Одеській області.

1 коментар

  1. Да овечки ехали на двух автобусах поаплодировать президенту. А злые дядьки не разобрались с детками. Противно.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>