14.3 C
Kyiv
Четвер, 28 Березня, 2024

Ймовірних нападників на Гандзюк вже не підозрюють у вбивстві, – ЗМІ

П’ятьом імовірним виконавцям убивства активістки Катерини Гандзюк змінили підозру зі вбивства на умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

Про це повідомляє “Слідство.Інфо”, зазначаючи, що журналісти дізнались про це під час судового засідання у вівторок.

Зазначається, що тепер Генпрокуратура інкримінує В’ячеславу Вишневському, Віктору Горбунову, Володимиру Васяновичу та Микиті Грабчуку нанесенні тяжких ушкоджень, що передбачає від 7 до 10 років позбавлення волі.

При цьому за умисне вбивство, в якому чоловіків підозрювали до того, можна отримати суворіше покарання – позбавленням волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.

Крім того, видання повідомляє, з посиланням на власні джерела, що аналогічно підозру змінили  Сергієві Торбіну, який, за версією слідства, організував групу нападників.

Нагадаємо, 11 лютого голові Херсонської облради Владиславу Мангеру оголосили підозру в організації вбивства радниці міського голови Херсона Катерини Гандзюк.

15 лютого суд вирішив взяти Мангера під варту на 17 днів із правом внесення застави у розмірі 2 мільйони 497 тисяч 300 гривень. За Мангера внесли майже 2,5 мільйона застави і він вийшов із СІЗО.

18 лютого підозрюваний в організації вбивства Гандзюк Владислав Мангер вийшов на роботу. Згодом суд відсторонив Мангера від посади на місяць.

3 квітня Шевченківський суд у Києві зобов’язав Мангера вдягнути електронний браслет та здати закордонні паспорти.

12 квітня Мангер повернувся на роботу.

15 квітня Київський апеляційний суд мав розглянути скаргу адвокатів Мангера щодо електоронного браслета. Утім до суду не надійшли матеріали справи, і засідання перенесли на 24 квітня. Тоді ж суд не продовжив відсторонення Мангера від посади, тому він і надалі працюватиме в облраді Херсонщини.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>