13.2 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Європа має відреагувати на видачу російських паспортів на Донбасі посиленням санкцій, – Ляшко

Олег Ляшко закликав Євросоюз посилити санкції проти Росії за видачу паспортів українцям на Донбасі.

“Міжнародні організації, європейські країни повинні не визнавати російські паспорти, видані на Донбасі громадянам України. Щоб в ці паспорти ні шенгенські, ні будь-які інші візи не ставили, щоб по цих паспортах не могли кредитів і документів оформити, вступати у вузи, лікуватися і все інше. Має бути повна дискредитація цих незаконних паспортів”, – сказав народний депутат.

Делегімітизувати російські паспорти лідер РПЛ закликає і шляхом посилення санкцій.

“Видача російських паспортів громадянам України навіть в окупованому Донбасі – це пряме порушення українського сувернітету. У червні збігає термін дії санкцій, які Євросоюз ввів проти Росії. Ці санкції повинні бути не просто продовжені, а значно посилені. В першу чергу Німечинна повинна припинити будувати “Північний потік-2” у кооперації з Росією, бо це позбавляє Україну транзитного потенціалу і мінімум трьох мільярдів доларів щорічної валютної виручки. Це і є реальні санкції”, – наголосив Олег Ляшко.

Раніше Путін зізнався, що довів Донбас до гуманітраної катастрофи.

7 КОМЕНТАРІ

  1. Та ми в першу чергу повинні робити зустрічні кроки і відповідати московії на її дії,а не триндіти,перекладаючи свої проблеми на когось.Вона нам вже сіла на голову і ср…ти почала,а ми все Європа повинна…Нічогор вона не повинна.Як тільки жалко,що така країна,з такими землями і дурням дісталась.

  2. Мне не понятно,что всё так перепугались.Венгры,румыны,проживающие на Украине уже давно имеют паспорта этих стран,а тут взбесились.кто хочет,тот получит,никто никого не заставляет.Раньше надо было думать о людях,если считали своими гражданами.это было выгодно для попрошенко и его банды.Зеленский тоже сказал что с ними все остаётся по прежнему.Я бы уже давно,на месте этих бедных людей сбежала ,куда угодно,где не стреляют.Подумайте,из-за чего вой.вообще опоздали,надо было это сделать раньше. Войну надо прекращать,а не ерундой заниматься,вещать народу лапшу на уши

  3. Не путать цивилизацию с рашей, которая только ищет повод что бы у кого то что то отжать под разными предлогами. Паспорт раши это автоматом угроза стране в которой такое чмо проживает.

  4. Anatoly Vivchar хорошо вас зомбировали,с чем и поздравляю.Сколько злости,ненависти.никогда у вас ничего хорошего не получится с вашим больным самолюбием.Добрее надо быть.В Европе вас не ждут.Очень обидно за земляков

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>