8.7 C
Kyiv
Четвер, 28 Березня, 2024

Якого біса ми це дозволяємо?, – Притула про пропагандистський фільм з Путіним на “112 Україна”

Якщо телеканал в Україні починає транслювати російську пропаганду, його миттєво треба позбавляти ліцензії. Для цього потрібно змінювати законодавство.

Про це сказав комік і волонтер Сергій Притула в ефірі програми “Право на владу” на “1+1”.

“На “112 Україна” анонсовано показ фільму Олівера Стоуна. Головні герої – Медведчук і Путін. І це будуть показувати на загальнонаціональному українському телеканалі. Стоуну не дивуюся, це вже не перший його досвід роботи на російську пропаганду. Якого біса ми дозволяємо на українському каналі показувати це? Ось питання. Реагувати треба наперед. Тільки така інформація з’являється, Нацрада має реагувати блискавично. І пояснювати. Хлопці і дівчата, якщо це виходить в ефір, завтра ваш канал припиняє мовлення.

Прошу не забувати, що країна знаходиться у ситуації військової агресії Російської Федерації”, – заявив Притула.

“Цей телеміст, який хотіли зробити, між NewsOne і “Россия 24”, це не що інше, як просто плювок в лице всім українцям і державі Україна загалом. Крапки над і розставлені давно. Росія – відкритий агресор. Кремль для нас – це зло. “Россия – 24” – пропагандистський канал. Про що нам спілкуватися з тими людьми, які приходять на нашу землю і нас вбивають, завдяки тому ж каналу.

Я спілкувався з генпродюсером NewsOne Василем Головановим, який сказав що в ефірі цього телемосту не передбачалась присутність політиків. Сказав, що з того і нашого боку мають бути артисти, спортсмени, діячі культури. Але я дуже добре пам’ятаю, як у 2014 році представниками російської “культурної спільноти” у кількості 400 чоловік було підписано петицію на підтримку дій президента Росії Путіна щодо анексії Криму. Тому нам із ними немає про що говорити, поки вони не вибачаться, покаються і не заберуть свої війська”, – сказав він.

Як повідомлялося, Нацрада не має доказів зв’язку телеканалів «112. Україна», NewsOne і ZIK з Медведчуком.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>