12.6 C
Kyiv
Середа, 24 Квітня, 2024

Нацрада не має доказів зв’язку телеканалів «112. Україна», NewsOne і ZIK з Медведчуком

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення не має доказів зв’язку телеканалів «112. Україна», NewsOne і ZIK з головою політради партії «Опозиційна платформа — За життя», кумом Путіна Віктором Медведчуком.

Про це заявила заступниця глави Нацради Уляна Фещук на вечірньому засіданні Верховної Ради, передає «Інтерфакс-Україна».

«Ми живемо в правовій державі, тому керуємося виключно нормами закону … Насправді ці канали куплені підставною особою, тобто зв’язку з Медведчуком ми довести не можемо», — зазначила вона.

За словами Фещук, Нацрада співпрацює з Антимонопольним комітетом України для встановлення зв’язку між кінцевими бенефіціарними власниками зазначених телеканалів.

Раніше у Києві пройшла акція протесту під назвою “Йдемо на телеміст!” біля офісу телеканалу NewsOne.

6 КОМЕНТАРІ

  1. ленин(картавый) отомстил очень жестоко всей россии за смерть терорриста – своего брата. А почему медведчук так люто ненавидит Украину и украинцев, и за что, ну ни как не пойму.

  2. Ну и что?У него весь бизнес на жене…Его нужно садить за его слова и действия.Все эти высказывания и призывы,эти поездки к врагу и договорняки…Арест и посадка.Пусть новый глава СБУ напряжется

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>