11.5 C
Kyiv
Четвер, 28 Березня, 2024

“Я буду кожен день записувати відео і говорити, що НАТО не звірюга”, – Зеленський в інтерв’ю

Володимир Зеленський в інтерв’ю РБК-Україна розповів про своє ставлення до заборони в’їзду російським артистам, закону про мову і мовні квоти на телебаченні і радіо, можливий розпуск парламенту, готовність до політичних союзів, ставлення до Володимира Путіна і своє бачення народовладдя у країні.

Сьогодні з’явилося відео інтерв’ю.

“Іноді є якісь рішення в житті, коли ти знаєш, що вони правильні, і знаєш, що суспільство може відвернутися. Може відвернутися. Це серйозні рішення. І тут може бути питання: що з цим робити? Але дай людям… Чому ми говоримо про Європу, НАТО і про референдум? Коли люди будуть готові, тоді тільки референдум”, – заявив Зеленський.

“Ви ж розумієте – ми обрали напрям в Європу, однозначно, ми хочемо бути не совком, ми хочемо бути європейською державою, так, так, так. НАТО – клас, безпека, рівень армії, все зрозуміло. Але я хочу об’єднати країну. Я буду кожен день записувати відео до східних регіонів України і говорити їм: дивіться, НАТО – не звірюга, не проковтне вас. Дивіться, що це. Нехай люди думають, нехай почнуть читати про це, нехай почнуть вивчати”, – заявив він.

“Якщо ви поговорите з європейцями, не буду називати їх, щоб не кинути тінь, вони вступали в НАТО точно в той момент, коли знали, що дуже високий відсоток, у деяких країнах вісімдесят відсотків було, за НАТО. Тому що вам потрібно об’єднувати країну”, – резюмує кандидат.

Нагадаємо, Порошенко скоротив розрив із Зеленським.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>