12.1 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Порошенко скоротив розрив із Зеленським

У другому турі президентських виборів Україні за Володимира Зеленського планують голосувати 50,6% громадян, за Петра Порошенка 27,1%, не визначилися – 21,4%, зіпсують бюлетень – 0,6%, не будуть брати участі у виборах – 0,2%.

Про це свідчать дані на 15-16 квітня телефонного опитування КМІС.

Соціологи публікують дані за період 6-16 квітня, які свідчать, що рейтинг Зеленського залишився практично незмінним на рівні 50%. За цей час рейтинг Порошенка зріс з 22% до 27%, а 14-15 квітня сягав 30%, у той час як рейтинг Зеленського в ці дні падав до 48,8%.

Серед тих респондентів, що підуть голосувати та визначились із своїм вибором кандидата, за Зеленського планують голосувати 65,1% респондентів, за Порошенка 34,9%.

КМІС провів так зване роллінгове опитування 6 по 16 квітня. Опитування проводилось щодня, методом CATI (телефонні інтерв’ю з використанням комп’ютера, computer-assisted telephone interviews) на основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів. В ході роллінгового опитування проведено 2200 інтерв’ю (6-16 квітня), похибка вибірки з імовірністю 0,95 не перевищує 5%.

Нагадаємо, екс-кандидат у президенти, лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко не заплатила своїм агітаторам після програшу на виборах.

29 КОМЕНТАРІ

  1. Завтра парашаенко нарисует что он впереди.может хватит порохоботом страдать х..ей и успокоитса

  2. Dmitriy Shutaev То будь ласка знайдіть його на офіційній сторінці КМІС. Все, що не містить оф.- не відповідає дійсності. Чекаю на посилання.

  3. Если опубликовать рейтинг который показывает телеканал ЭСПРЕССО,так там у Порошенко 68 % у Зеленского 39%А если Опубликует Гонопольсеий телеканал Прямой там вообще у Порошенко 99,9%

  4. Подождите, подождите.Там было 27% за порошенко и часть не определившихся.Я так понимаю, что их бюлетени собираются фыальсиыицировать опять?Потрох собирается опять заняться фальсификацией?Очень на это т?янет.Господин Аваков, надежда только на Вас и Ваших ребят

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>