10.5 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

“Я буду боротися за кожен ваш голос”, – Порошенко звернувся до прихильників Зеленського

Президент України Петро Порошенко, звертаючись до прихильників свого опонента Володимира Зеленського, заявив, що буде боротись за кожен голос.

Про це він сказав виступаючи на політичному ток-шоу Пульс на телеканалі 112 Україна.

“60%, які поки що визначились голосувати за мого опонента. Друзі, я буду боротися за кожен ваш голос. Буду намагатися донести ті можливості, які відкриваються перед Україною у наступні п’ять років, і ті виклики і загрози, які концентруються перед Україною у зв’язку з російською агресією, і економічні ризики, і виклики соціально-економічній стабільності. І багато інших ризиків, якщо буде поставлена під сумнів компетентність, професійність і рішучість дій української влади”, – сказав він.

За словами Порошенка, він дуже цінує підтримку тих, хто голосуватиме за нього.

“Дуже вдячний за ту віру, яку ви мені надаєте”, – сказав глава держави.

Він запевнив, що останнім часом його рейтинг почав рости, а в Володимира Зеленського знижуватись.

Нагадаємо, Зеленський заявив, що кожен день буде записувати відео і говорити, що НАТО – не звірюга.

71 КОМЕНТАРІ

  1. Народ поверил в 14 году а вы геноцид устроили все нищие стали в три раза и выживают в ужасе глядя на зарплаты и воровство вашего окружения ! И бороться не нужно бороться бы сейчас !

  2. Нет доверия к бпп!!Народ устал от лжи и мародёрства над народом!!Смерись и уйди без ещё большого позора!!!За Зе… и команду!!!

  3. Закончиться эта каденция и человеку прийдёться за всё отвечать.а как хочеться потянуть время.а ответ прийдеться держать не только перед украиной,но и перед партнёрами.т.к.власть утеряна а власть дороже денег

  4. Ппеья ьа ты уже наборол)))))) так наборол что все ржут с вас господин экс президент. Такого пиздец предвыборного весь мир не видал,,,, не только Украина!!))))))

  5. Решение народа проголосовать за то чтобы вы все дармоеды отправились после выборов прямиком на зону,вместо того чтоб работать,исправлять свои ошибки,он ездит везде и подкупает народ,шантажирует в школах, институтах, ведёт грязную игру против Зеленского.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>