8.8 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Виконання владою вимог МВФ призведе до вимирання українського села, – Ляшко

Замість продажу української землі політик пропонує дати селянам можливість заробляти на ній.

Про це заявив Олег Ляшко у Володарці на Київщині, пише прес-служба РПЛ.

«Сьогодні багато свиней при владі і мало корів у селі. Молоко нічого не коштує, тому що травлять народ пальмовою олією. А люди через те, що немає ціни на молоко – вирізають корову. Якщо будемо продовжувати політику нинішньої влади, скоро ми нашу корову будемо бачити в музеї поряд з динозаврами», – зазначив народний депутат.

Політик впевнений, треба повернути корову в село, бо вона здатна прогодувати мільйони сільських родин.

«Я відновлю державне фінансування професійно-технічної освіти, щоб були професійні кадри для виробництва в сільському господарстві. Забезпечу 5 тисяч гривень дотації на кожну корову, які будуть видаватися фермерам на будівництво тваринницьких комплексів. Забороню торгувати сировиною, тільки готовою продукцією», – окреслив свій план Олег Ляшко.

Лідер РПЛ переконаний, такі заходи зупинять міграцію молоді з сільської місцевості, забезпечать розвиток регіонів та в цілому піднімуть рівень економіки в країні.

Як повідомлялося, Олег Ляшко в ефірі телеканалу NewsOne підписав проект закону «Українцям – доступне житло». Документ передбачає виділення з держбюджету 5 мільярдів гривень на будівництво житла для молоді.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>