10.5 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

Ляшко підписав законопроект про виділення 5 млрд грн на житло для молоді

Олег Ляшко в ефірі телеканалу NewsOne підписав проект закону «Українцям – доступне житло».  Документ передбачає виділення з держбюджету 5 мільярдів гривень на будівництво житла для молоді. 

«У бюджеті на 2019 рік передбачено 100 мільйонів гривень на будівництво житла для молоді. Це максимум 25 квартир. Це ніщо, сльози. Я зараз підписую законопроект «Українцям – доступне житло», щоб виділити з бюджету 5 мільярдів гривень на доступне житло для молоді», – зазначив політик в прямому ефірі.

Лідер РПЛ наголосив, закон зможе забезпечити житлом не тільки молодь, а і родини учасників АТО, кіборгів, людей з інвалідністю та багатодітні сім`ї.

«У Ківерцях на Волині до мене підійшла жінка, в якої 8 дітей. Вони живуть у квартирі 35 квадратних метрів. Їм не дають субсидію, просять виписати дітей з хати, щоб її отримати. Я підписую цей законопроект заради цієї сім`ї з 8 дітьми. Заради того, щоб ці діти могли на 20-30 років взяти кредит під 2-3% річних, купити власну хату чи квартиру і народжувати своїх дітей. Справедливість переможе!», – сказав народний депутат.

Олег Ляшко сподівається, що його ініціативу підтримають і інші фракції Парламенту та проголосують за законопроект.

Нагадаємо, Ляшко розповів, як наведе порядок в Україні.

22 КОМЕНТАРІ

  1. Ляшко подписал “закон” за который еще не голосовали и не выделили на него денеги. Мне кажется Ляшко совсем не понимает, что входит в обязаности президента

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>