19.7 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Вознюк Юрій Володимирович

Вознюк Юрій Володимирович –  народний депутат України.

20150520100627

Фото: charivne.

Народився 31 января 1980 року, – повідомляє Вікіпедія.

Біографія

У 1983 році переїхав із батьками у Рівне.

Із 1986 по 1997 рік навчався в рівненській ЗОШ № 1. Займався легкою атлетикою (метання молота), кандидат у майстри спорту.

У 1997 році вступив до Міжнародного економічно-гуманітарного університету ім. С. Дем’янчука. 2002 року здобув вищу освіту за спеціальністю фінанси.

Під час навчання у вузі пішов працювати у ТзОВ фірма «Екорембуд» бухгалтером-економістом. На цьому підприємстві працював на посаді фінансового директора. Підприємство займається будівельно-монтажними роботами на промислових об’єктах. Роботу веде як в Україні, так і за її межами.

Продовжує вчитися — працює над дисертацією «Фінансування інвестиційної діяльності підприємств нафтогазової промисловості», аспірант Київського національного економічного університету ім. В. Гетьмана.

Політична діяльність

За результатами виборів депутатів до Верховної Ради АРК, обласних, районних, міських, районних у містах, селищних, сільських рад 31 жовтня 2010 року пройшов до Рівненської міської ради у багатомандатному виборчому окрузі за списком політичної партії «Фронт Змін». Очолював комісію з питань економіки, підприємництва та залучення інвестицій, був головою фракції «Фронт змін» у Рівненській міській раді.

На парламентських виборах у 2012 році балотувався по одномандатному виборчому округу № 153 (Рівненський, Гощанський, Корецький, Острозький райони, м. Острог та частина м. Рівного) від Об’єднаної опозиції «Батьківщина». За результатами голосування отримав перемогу набравши 48,32% голосів виборців.

Голова підкомітету з питань оподаткування доходів юридичних осіб, уніфікації податкового і бухгалтерського обліку Комітету Верховної Ради України з питань податкової та митної політики.

На позачергових парламентських виборах 2014 року Юрій Вознюк здобув перемогу вдруге з результатом 35,66%, в кількості виборців це становить 35 935 голосів «За». Та був обраний народним депутатом VIII скликаня. Продовжує роботу в комітеті податкової та митної політики, є заступником голови даного комітету.

Компромат

Народний депутат від фракції ВО Батьківщина Юрій Вознюк повинен бути позбавлений недоторканності і понести кримінальну відповідальність за побиття в парламенті свого колеги з фракції Партії регіонів Володимира Малишева. Про це йдеться в заяві Партії регіонів, опублікованому на офіційному сайті політсіли.В сесійній залі був цинічно побили народний депутат від Партії регіонів Володимир Малишев – йому розбили голову. І той парламентарій, який це зробив, а, за даними очевидців, це був депутат від Батьківщини Юрій Вознюк, повинен відповісти за свої дії згідно із законом.

Подібні дії тягнуть за собою кримінальну відповідальність і зняття депутатської недоторканності, – відзначили в ПР. Крім того, підкреслюється в заяві, зафіксовані випадки, коли у депутатів-членів парламентської фракції Партії регіонів були вирвані картки для голосування: так, у Олександра Васильєва картку вихопив Андрій Павловський (фракція ВО Батьківщина), у Ганни Герман – Арсен Аваков (фракція ВО Батьківщина ), у Миколи Демянко також була вкрадена картка опозиційним депутатом, особистість якого буде встановлена. Крім того, народний депутат від Свободи Юрій Михальчишин прийшов в парламент в … бронежилеті, який не без задоволення продемонстрував колегам в залі, – додали регіонали. У ПР впевнені, що ці дії свідчать про те, що опозиція готувалася зірвати прийняття головного фінансового документа країни.

Родина

Виховує трьох дітей: Владислав 2003 р.н., Майя 2005 р.н., Андрій 2009 р.н.

Розлучений.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>