11.5 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

Volkswagen Jetta за три мільйони. Начальник штабу придбав “елітне” авто

Начальник штабу військової частини А1080 у Миколаєві Сергій Черешнєв придбав бюджетне вживане авто за понад три мільйони гривень.

Принаймні, саме таку вартість автомобіля вказав у суттєвих змінах до своєї декларації.

11 липня Черешнєв придбав, а сьогодні, 18 липня, задекларував автомобіль 2014 року випуску – Volkswagen Jetta за 3 мільйони 16 тисяч 627 гривень. Придбано авто у фізичної особи, тож йдеться про продаж вживаного автомобіля.

Вочевидь, військовослужбовець просто не вміє користуватися електронними деклараціями і забув поставити в потрібному місці кому. Або ж дійсно віддав три мільйони за авто, яке вдесятеро дешевше.

На спеціалізованому сайті авто аналогічної марки та року випуску коштує близько 11 тисяч доларів США, тобто приблизно 280 тисяч гривень.

Варто зазначити, що декларація Черешнєва за минулий рік вражає. Згідно неї, у начальника штабу немає ані родини, ані житла, ані збережень. Заповнене лише одне поле декларації – доходи. За минулий рік він отримав 197 тисячі 421 гривню зарплати. Тож, навіть авто за 280 тисяч не може собі дозволити, не те, щоб за три мільйони.

Нагадаємо, колишній Начальник Управління державної охорони Валерій Гелетей, який після інавгурації новообраного президента Володимира Зеленського подав у відставку, придбав елітний новенький автомобіль вартістю 3,7 мільйонів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>