19.7 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Власник готелю в Чехії, який відмовися селити росіян за невизнання анексії Криму, отримує погрози

Власник готелю в чеському місті Острава Томаш Крчмарж, який відмовився селити росіян, які не визнають анексію українського Криму, отримує численні погрози від прихильників Росії.

Про це він розповів Радіо Свобода.

«Ми отримуємо багато погроз від прихильників Росії, погрожують, що вб’ють власника готелю, а сам готель — підпалять», — сказав Томаш.

Він додав, що навіть звернувся до поліції.

Журналіст Радіо Свобода зазначає, що більшість отриманих повідомлень — це слова підтримки рішення власника готелю.

Нині Томаш вільно селить росіян та не змушує їх письмово засвідчувати визнання анексії Криму. Про своє рішення у 2014, каже, що не жалкує.

«Я пам’ятаю, як комуністи були тут 30 років тому. Я б не хотів їх тут більше бачити. Я б хотів, аби в Україні був спокій — відповідно, це захищатиме нас від Росії», — додав власник готелю.

24 березня 2014 року власник готелю в чеському місті Острава вивісив оголошення, яким заявив, що через анексію Росією Криму громадян РФ тут поселяти не будуть. Через кілька днів він змінив умову: громадян Росії готель поселятиме лише в разі, якщо вони письмово заявлять про засудження окупації Криму.

Раніше Конституційний суд Чехії вирішив, що в діях готелю в місті Остраві, який відмовлявся поселяти громадян Росії без письмової заяви з засудженням анексії Криму, не було дискримінації.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>