21.8 C
Kyiv
Вівторок, 16 Квітня, 2024

Відома українська журналістка Яніна Соколова поборола рак

Популярна українська журналістка Яніна Соколова зізналася, що поборола рак.

Лише 7 місяців тому стало відомо про діагноз, написала вона у Facebook.

“Ні, це не монтаж. Саме так я виглядаю зараз”, — написала вона в пості, до якого прикріпила своє фото без волосся.

“Публічне і реальне життя часто дуже контрастні. Поки суспільство обсмоктувало скандальний ефір із Приходько в листопаді, який ми записали заздалегідь, я лежала в реанімації, підключена до апаратів, нашпигована катетерами по всьому тілу і з дірками в животі. За цей час я пережила 30 променевих терапій і 4 курси хіміотерапії, як наслідок, втратила волосся, брови, вії, у мені мінус декілька органів, але величезна любов у серці”, — написала Яніна.

Соколова розповіла, що за цей же час вона створила 30 ефірів “Рандеву з Яніною Соколовою” і “КІНО з Яніною Соколовою”, 20 випусків “Вечір з Яніною Соколовою”, отримала 2 срібні кнопки Youtube, провела 5 конференцій, випустила 2 телевізійні курси Screen School, видала книгу “Шевченко на кожен день”, зіграла в театрі й кіно, спродюсувала фільм про армію WE ARE SOLDIERS, який ось-ось вийде в прокат у Парижі.

“За ці 7 місяців я зрозуміла, що таке справжня дружба, любов і жертовність. І те, що наше суспільство не готове співіснувати, а держава не завжди готова надати прийнятні умови життя і лікування для таких, як я”, — написала вона.

Вона нагадала, що за статистикою в Україні мільйон хворих на рак.

“Я повторю ще раз: 1 000 000! Тобто приблизно кожен 42-й в Україні хворіє цією жахливою бацилою. Для середньостатистичного українця лисий чоловік із ознаками ослабленого організму — живий труп. Зіпсований матеріал. Сміття, яке не варто прибирати, все одно згниє. Рак не вибирає. Він знищує всіх. Незалежно від того, слюсар ти або відома телеведуча. Суспільство йому допомагає знищувати. Я все це пережила на собі. Мені 35. І я хочу наступну частину свого публічного і непублічного життя присвятити темі, яка поглинула мене зсередини. Хочу допомогти українцям, хворим на рак, полегшити життя і бути… щасливими. Навіть у цей поганий період”, — написала вона.

Соколова анонсувала свій новий проект “Я, Ніна”.

“Ви не побачите там стомленої приреченості й жалю. Ми зробимо фільм, випустимо книгу і пісню, яка буде гімном любові. Так, саме любові. Тому порятунок від раку — це любов”, — підсумувала журналістка.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=409656782961431&id=205935713333540

Нагадаємо, раніше Яніна Соколова звернулася з потужним закликом до українців.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>