11.5 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

Яніна Соколова звернулася з потужним закликом до українців

Журналістка Яніна Соколова закликала українців не перекладати відповідальність за всі зміни в країні тільки на владу і самим брати активну участь у поліпшенні якості власного життя.

Крім того, вона впевнена, що громадяни не повинні нікому дозволяти вирішувати щось за них і тим паче примушувати до чогось. Свою позицію Соколова озвучила під час онлайн-зустрічі з фанатами на YouTube.

“У цій країні є достатня кількість людей для того, щоб її підняти на ноги. Інше питання, що робить левова частка інших людей і чи здатні вони жити так, щоб цій країні приносити користь, розвивати її, а не просто чесати язиками, як це часто відбувається. І у нас є в ментальності така штука — передавати відповідальність за країну комусь. Це у росіян є — їм потрібен цар, щоб передавати. І вони почуваються комфортно. Українці інші, ми не відчуваємо себе комфортно за царя”, — зазначила вона.

“Але якщо ми когось обираємо, то вважаємо, що він повинен усе вирішити. А якщо він не вирішить хоча б 70% з того, що він намітив, то на фіг його виганяємо. Ось це бажання віддати всі бразди правління і можливість змін владі — це величезна ментальна погана звичка. І мені б хотілося, щоб усі розуміли, що на локальному рівні ми можемо всі зміни в цій країні здійснити. Будьте людьми, які не дозволяють себе використовувати! Це стосується не тільки журналістики, а й багатьох інших сфер”, — додала Соколова.

Зокрема, вона закликала українців не давати хабарів на рівні дитсадків, шкіл і медзакладів, робити хоча б такі дрібниці, як прибирати місце, де живеш, не мовчати про факти корупції, поширювати інформацію, яка змусить людей змінитися в кращу сторону. Журналістка переконана, що все це може бути громадянським внеском у те, щоб Україна розвивалася.

“Повірте, кожен із вас на локальному рівні може це зробити! Піти посадити дерево в парку, в якому на*рано, валяються урни і хтось потоптав траву. Це вже ваш внесок у те, щоб ця країна була кращою”, — запевнила вона співвітчизників.

Нагадаємо, Зеленський у інтерв’ю РБК-Україна заявив, що зробить таке звернення, якщо буде треба, що всі депутати побачать зустрічі з їхніми виборцями.

8 КОМЕНТАРІ

  1. ШлюшкаПорохоботовская поборы еще что то если в школу или в садик не дашь то к твоему дитю будут относиться плохо а писать всяк чушь может и трещать все продажные она имела ввиду себя любимую??

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>