14.3 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

В “Укрзалізниці” заявили про зменшення кількості постраждалих через недотримання правил безпеки

У 2018 році кількість громадян, які постраждали через порушення правил поведінки на залізниці, зменшилась на 40 осіб.

Про це повідомляє прес-служба “Укрзалізниці”.

У 2018 році на об’єктах інфраструктури Укрзалізниці отримали травми 580 сторонніх громадян (у 2017 р. – 586 осіб), з них 338 осіб загинули (у позаминулому році – на 40 осіб менше).

При цьому серед травмованих – 24 дитини віком до 16 років, з них 7 загинули (у 2017 році було травмовано 26 дітей, з них 9 – смертельно).

Фахівці АТ «Укрзалізниця» постійно проводять профілактичну роботу щодо попередження травматизму невиробничого характеру. Зокрема, минулого року воєнізована охорона затримала за ходіння по коліях та проїзд у вантажних поїздах понад 6 тис. громадян, з яких 5,5 тис. осіб притягнуто до адміністративної відповідальності.

Крім того, спільно з правоохоронцями проведено 4,5 тис. рейдів з перевірки стану залізничних переїздів та виконання водіями автотранспорту правил їх проїзду.

Для профілактики травматизму у 2018 році були виконані також технічні заходи: майже 10 тис. перевірок рівня освітлення територій станцій та маршрутів проходу пасажирів; відремонтовано 35 залізничних переїздів, 50 пішохідних доріжок на залізничних переїздах; майже 1,6 тис. під’їздів та підходів до переїздів; 103 настили проїжджої частини переїздів; відновлено 95 пасажирських платформ, перонів та перехідних настилів; понад 400 сходів, настилів пішохідних мостів, тунелів.

Залізничники встановили 3,5 тис. попереджувальних інформаційних стендів та покажчиків безпечного проходу; відновили майже 20 тис. попереджувальних плакатів з електробезпеки на щитах мостів, біля тягових підстанцій та опор ЛЕП.

Крім того, залізничники в засобах масової інформації оприлюднили 177 статей із роз’ясненням Правил безпеки громадян на залізничному транспорті, провели 347 радіо- та 50 телевізійних виступів із наданням статистики травмування громадян і зверненням уваги населення до цієї актуальної проблеми.

Нагадаємо, «Укрзалізниця» збирається підняти ціни у 2019 році.

Крім цього, компанія “Укрзалізниця” має намір провести експеримент, в ході якого в деяких пасажирських поїздах далекого прямування кількість провідників буде зменшено з розрахунку два провідника на два вагона.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>