12.6 C
Kyiv
Середа, 24 Квітня, 2024

“Укрзалізниця” хоче скоротити кількість провідників у поїздах

Компанія “Укрзалізниця” має намір провести експеримент, в ході якого в деяких пасажирських поїздах далекого прямування кількість провідників буде зменшено з розрахунку два провідника на два вагона.

Про це в компанії повідомили в відповідь на запит ЦТС.

Як уточнили в УЗ, наразі на два вагона припадає три провідника.

Експеримент щодо зменшення кількості даних співробітників буде проведено на поїздах з мінімальною кількістю зупинок і максимальною швидкістю.

“Проведення експерименту заплановано на перше півріччя 2019 року. Він не передбачає скорочення кількості провідників. У ході проведення експерименту будуть задіяні нові пасажирські вагони або вагони, які пройшли капітально-відновлювальний ремонт”, – йдеться в повідомленні УЗ.

Даний експеримент спрямований на зменшення витрат “Укрзалізниці” на обслуговування пасажирів. При цьому в компанії зазначають, що якість обслуговування не постраждає.

“Крім того, в ході експерименту буде проведено аналіз функцій провідників з можливим подальшим їх переглядом. Даний підхід до обслуговування пасажирів апробували залізниці інших держав. Зокрема, Білорусь вже тривалий час застосовує норми обслуговування два провідника на два вагона”, – відзначили в держкомпанії.

Зазначимо, що нещодавно посадовця «Укрзалізниці» викрили на вимаганні 250 тисяч гривень хабара.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>