11.5 C
Kyiv
Четвер, 28 Березня, 2024

В РФ заявили, що двічі підіймали винищувачі через літаки США над Балтикою

У Національному центрі управління обороною РФ заявили, що за добу винищувачі Су-27 двічі підіймалися на “перехоплення” через польоти стратегічних бомбардувальників США над Балтійським морем.

Як повідомляє “Інтерфакс“, винищувачі здійснювали супровід стратегічних бомбардувальників B-52H ВВС США, які виконували політ у повітряному просторі над нейтральними водами Балтійського моря.

“Два американських літака були виявлені російськими засобами контролю повітряного простору на значній відстані від держкордону РФ і взяті на супровід. Під час польоту екіпажі Су-27 не допустили наближення іноземних бомбардувальників до держкордону”, – повідомили у центрі.

За даними російських військових, з 14 березня над Балтійським морем були зафіксовані сім польотів американських B-52.

Також Міноборони РФ оприлюднило у соцмережах відео, на якому російські літаки нібито супроводжують американських “стратегів” над нейтральними водами Балтійського моря.

Раніше ми писали, що фотограф і журналіст Ельдар Сарахман опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook добірку фотографій і відео, на яких відображені ландшафти Донбасу, пошкоджені в ході бойових дій.

2 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>