11.5 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

В ООН повідомили, що у катастрофі літака в Африці загинули 19 їхніх співробітників

Внаслідок катастрофи літака авіакомпанії Ethiopian Airlines, який виконував рейс з Аддіс-Абеби (Ефіопія) у Найробі (Кенія), загинули 19 співробітників Організації Об’єднаний Націй.

Про це пише “Громадське”.

Так, в організації уточнили, що шестеро із загиблих працювали у Всесвітній продовольчій програмі, двоє — в управлінні Верховного комісара ООН з прав людини, двоє — у Міжнародному союзі електрозв’язку.

Крім того, в авіакатастрофі загинули по одному співробітнику Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН, Міжнародної організації міграції у Південному Судані, Світового банку, місії ООН у Сомалі. Загинули також шість співробітників офісу ООН у Найробі.

«Причина трагедії поки не відома, проте погодні умови, за попередніми повідомленнями, були хорошими, а літак впав у полі поблизу Бішофту, у приблизно 35 милях від столиці», — йдеться в заяві ООН.

В організації також підкреслили, що трагедія сталася напередодні Асамблеї програми ООН з довкілля, яка збере голів держав, профільних міністрів та тисячі інших учасників на п’ятиденний саміт у столиці Кенії Найробі. Саме туди летіли загиблі співробітники.

Раніше повідомлялося, що у авіакатастрофі в Ефіопії загинув всесвітньо відомий археолог.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>