6.2 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

В Одесі 15 тисяч медпрацівників місяцями не отримують зарплату через втручання Супрун

Через втручання в.о. міністра охорони здоров’я Уляни Супрун у роботу Одеського національного медичного університету, його працівники не отримують заробітну плату вже 2 місяці. 

Про це в ефірі шоу “Право на владу” заявив кандидат у президенти та лідер Радикальної партії Олег Ляшко.

За його словами, до нього звернувся трудовий колектив закладу з проханням допомогти врегулювати ситуацію з виплатами зарплати, яку у Одеському медуніверситеті не виплачуюють вже два місяці.

Причиною, як заявив Ляшко, є бажання в.о. міністра охорони здоров’я Уляни Супрун втрутитися у процес призначення ректора ВНЗ. Відповідно до норм українського законодавства, заклади вищої освіти мають право самостійно призначати свого керівника зборами колективу.

“15 тисяч працівників Одеського національного медичного університету написали на моє ім’я звернення: їм вже два місяці не сплачуюють зарплату, тому що Супрун вирішує, хто буде ректором університету. Відповідно до закону, колектив має обирати хто буде ректором. 15 тисяч працівників ОНМУ не мають сидіти без грошей. Я вимагаю виплатити зарплату цим людям”, – заявив лідер РПЛ.

Нагадаємо, раніше Олег Ляшко заявляв, що Уляна Супрун – агент іншої держави.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>