7.1 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Супрун – агент іноземної держави в Україні, – Ляшко

Уляна Супрун – агент іноземної держави в Україні.

Про це заявив кандидат у президенти України Олег Ляшко в ефірі телеканалу «112 – Україна», – повідомляє прес-служба РПЛ.

Політик переконаний, не може людина із кількома іноземними паспортами дбати про інтереси чужих для неї громадян.

«Уляна Супрун – це не міністр охорони здоров’я, а емісар закордонних урядів, які проводять свою політику в Україні. Подивіться, як розбурхались іноземні посольства на її захист. Натомість, мільйони українців Уляну Супрун не підтримують. На кого має працювати український міністр охорони здоров’я – на закордонні уряди чи на українців? Для кого має робитися медична реформа – для українців чи транснаціональних корпорацій, що збагрюють в Україну вакцини від кору, за які судять в Америці, чи ліки, у яких термін придатності закінчується за три місця?», – обурився Ляшко.

Лідер РПЛ наголосив, при владі в Україні мають бути виключно українці, а не закордонні агенти.

«Іноземні посольства, уряди та держави грубо втручаються у внутрішні справи України, тиснуть на політиків, громадських діячів та уряд з метою збереження Супрун на посаді очільниці МОЗ. Нехай би вони так вболівали за українців! Яка різниця між Януковичем, яким керувала Москва, чи Супрун, якою керують з Вашингтону чи Брюсселю? На Україну не повинні впливати ні зі Сходу, ні з Заходу. Досить бути маніпулятивною територією, де зводять рахунки сильні світу цього, а українці платять за це своїми життями і здоров’ям. Якщо ці посли не припинять тиск, я публічно оголошу всі їхні прізвища», – пригрозив лідер РПЛ.

Олег Ляшко додав, що всі незаконно призначені посадовці мають понести відповідальність і попередив правоохоронні органи про їхню можливу втечу з України.

«Я зроблю все, щоб діяльність всієї цієї банди аферистів – представників іноземних урядів в українській владі була розслідувана і вони були притягнуті до відповідальності. Вони незаконно призначені, незаконно отримують зарплати за рахунок коштів українських платників податків, підписують незаконні рішення. Я вимагаю від Генеральному прокуратури, Міністерства внутрішніх справ, Прикордонної служби перекрити їм виїзди з України. Після виборів вони втечуть з країни разом із Супрун, бо свідомо вчиняють незаконні дії і незаконно транжирять кошти», – звернувся до правоохоронців Ляшко.

Нагадаємо, на думку лідера РПЛ, Порошенко рішенням по Супрун хоче розпустити Київський адмінсуд.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>