8.2 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

В Італії водій викрав та підпалив автобус із 51 школярем

Поблизу італійського Мілана водій викрав автобус із 51 школярем, протаранив декілька машин поліції та підпалив автобус. Він був розлючений через міграційну політику країни.

Про це пише “Громадське”.

Як повідомила місцева поліція, водій мав відвезти два класи дітей та їхнього вчителя зі школи у Вайлаті-ді-Кріма в спортивний зал, але поїхав іншим маршрутом по шосе. Чоловік почав розмахувати ножем у салоні та заявив, що «ніхто не виживе». В цей час одному хлопцю вдалося подзвонити батьку, а той викликав поліцію.

Правоохоронці спробували зупинити автобус, але чоловік за кермом протаранив поліцейські машини. Згодом він зупинився, розлив навколо автобуса бензин і підпалив його. Поліції вдалося розбити заднє скло і визволити дітей. Ніхто з них серйозно не постраждав, 14 школярів отруїлися димом.

Водій — 47-літній італійський громадянин сенегальського походження — арештований. За словами вчителя, він був розлючений через міграційну політику Італії.

Міністр внутрішніх справ Італії Маттео Сальвіні обурився через те, що водієм шкільного автобусу працювала людина, яку раніше покарали за керування автомобілем у стані сп’яніння.

У прокуратурі повідомили, що розслідують всі можливі мотиви, зокрема тероризм.

Нагадаємо, 24 лютого чоловік намагався пробратися в кабіну пілотів літака авіакомпанії Biman Bangladesh Airlines, погрожуючи пістолетом. Він стверджував, що має вибухівку і підірве літак зі 142 пасажирами на борту.

Раніше ми писали, що у Гаазі засудили до довічного ув’язнення екс-президента Сербії Караджича.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>