9.8 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

В Індонезії померли понад 270 працівників виборчих комісій

В Індонезії під час виборів та протягом подальших 10 днів підрахунку голосів, через перевтому померли 272 співробітники виборчих комісій.

Ще 1878 працівників захворіли.

Про це повідомив у неділю, 28 квітня, речник центральної виборчої комісії, передає УНН з посиланням на DW.

Так, вибори, які відбулись у країні 17 квітня, вважаються “найскладнішими в світі”. Вони відбулись мирно, але були дуже масовими. Участь у них взяли 80 відсотків з 193 мільйонів виборців, які одночасно обирали президента, депутатів двопалатного Народного консультативного конгресу, а також членів регіональних і місцевих законодавчих органів.

Кожен з виборців мав заповнити по п’ять бюлетенів на 800 тисячах виборчих дільниць. Співробітники виборчих комісій мали підраховувати голоси в бюлетенях вручну.

Міністерство охорони здоров’я Індонезії закликало медичні заклади надавати максимальну допомогу хворим працівникам комісій, а міністерство фінансів працює над виділенням компенсацій родинам померлих.

Центральна виборча комісія країни потрапила під вогонь критики через загибель співробітників.

“Комісія не є розсудливою в управлінні завантаженням персоналу”, – заявив заступник голови передвиборчої кампанії опозиційного кандидата в президенти Прабово Субіанто Ахмад Музані.

Нагадаємо, рятувальники попередили про підвищення рівня води у річках.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>