9.8 C
Kyiv
Середа, 24 Квітня, 2024

В Індії вже семеро людей загинули через потужний тропічний циклон

Семеро людей стали жертвами тропічного циклону, який обрушився на Індію неподалік від міста Пурі в північному штаті Одіша.

Про це повідомляє Громадське з посиланням на CNN.

Представник місцевої поліції Санджив Панда уточнив, що семеро людей загинули унаслідок падіння дерев та руйнування стін будинків.

На відео з соцмереж видно, як шалений вітер зриває дахи будинків та зносить автомобілі, які опинилися на шляху.

https://twitter.com/Iamlipunk/status/1124236801453936645

Фані виявився найсильнішим тропічним циклоном, який потрапив в Індію за 20 років. В його очікуванні з деяких районів Індії евакуювали понад мільйон людей. Близько 10 тисяч сіл та 52 міст у дев’яти районах штату Одіша опинилися на шляху шторму. Одинадцять районів уздовж узбережжя штату привели у стан підвищеної готовності.

Також було створено близько 900 укриттів від циклу для розміщення евакуйованих.

Метеорологи стверджують, що штормові удари залишаються небезпечними, оскільки Фані вражає низинні прибережні райони. Очікується, що він ослабне дорогою до Колката, одного з найбільш густонаселених міст Індії, і Бангладеш.

Раніше влада Індії прийняла рішення евакуювати 1,2 мільйона осіб, що проживають на узбережжі Бенгальської затоки, через циклон «Фані».

Нагадаємо, число загиблих від злив і шквалистого вітру, які не припиняються в західній і центральній частинах Індії, досягло 50 осіб.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>