7.7 C
Kyiv
Четвер, 18 Квітня, 2024

В’ятрович розповів про ахілесову п’яту Путіна

Якщо Путін схоче знову повторити російський сценарій в Україні, це закінчиться для нього крахом і, можливо, колись у перспективі він і зрозуміє, що це початок його погибелі.

В ефірі передачі “Рандеву з Яніною Соколовою” на “5 каналі” історик і очільник Українського інституту національної пам’яті Володимир В’ятрович розказав про ахіллесову п’яту президента Росії Путіна.

“Ключовий меседж російської пропаганди – це “один народ”. Це меседж, який постійно посилається і на Росію, і на Україну. І насправді, мені здається, що в цьому якраз і є ахіллесова п’ята Путіна і його режиму – він щиро в це вірить. Він щиро вірить, що ми один народ, і що з українцями можна робити так само, як і з росіянами. І те, що він робив безпосередньо з українцями, коли мав такі можливості за часів Януковича, його не навчило, що українці таки інші, що з українцями просто “закручуванням гайок”, залякуванням і т. д. працювати не можна, бо це закінчиться крахом. Якщо він схоче знову повторити російський сценарій в Україні, воно тільки закінчиться для нього крахом і, можливо, колись у перспективі він і зрозуміє, що теза “один народ” – це початок його погибелі”.

Раніше на Реву подали до суду за образу мешканців Донбасу.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>