14.3 C
Kyiv
Четвер, 28 Березня, 2024

На Реву подали до суду за образу мешканців Донбасу

На міністра соціальної політики Андрія Реву подали до суду за образу жителів окупованого Донбасу.

Про це інформують в Окружному адміністративному суді Києва.

Повідомляється, що суд отримав два позови проти Реви після його інтерв’ю ВВС 26 квітня 2019 року, в якому міністр, на думку позивачів, допустив висловлювання, що дискримінують і принижують гідність жителів окупованих територій Донецької і Луганської областей України за територіальною ознакою.

“Серед вимог позову — визнати дії міністра протиправними і зобов’язати його утриматися від подібних висловлювань. Зараз досліджуються матеріали позовів та вирішується питання про відкриття провадження”, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 29 квітня в ефір вийшов фрагмент інтерв’ю Реви зі скандальною заявою.

“Всі, хто був проукраїнський, ті виїхали (з окупованого Донбасу, — ред.). А той, хто хоче отримувати дві пенсії там і тут, нехай потерплять. Мені їх не шкода нікого, абсолютно, я вам чесно скажу. Мені шкода тих солдатів та офіцерів із сім’ями, які вбиті там за цих мразєй“, — заявив Рева.

Після того, як ця заява спровокувала резонанс, Рева на своїй сторінці в Facebook уточнив, що вважає негідниками тих громадян, які “зі зброєю в руках воюють проти власної країни”. Він також додав, що їм “платити пенсії неприпустимо”.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>