9.8 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

“Не жалко мразей”. Рева резко выразился о жителях ОРДЛО

Министр социальной политики Украины Андрей Рева крайне грубо отозвался о жителях оккупированных районов на Донбассе.

Об этом пишет “Главред”.

На вопрос журналиста о людях, которые проживают за линией разграничения на Донбассе, Рева назвал граждан Украины, находящихся в ОРДЛО, “мразями”.

“Все, кто был проукраинский, те выехали. А тот, кто хочет получать две пенсии -там и тут, пусть потерпят. Мне их не жаль абсолютно. Мне жаль тех солдат и офицеров с семьями, которые убиты там за этих мразей”, – заявил Рева в сюжете ВВС.

https://www.facebook.com/Yolika.Malchevska/videos/3143523305673794/

Ранее Андрей Рева пояснил, в каком случае украинцев могут лишить субсидий.

82 КОМЕНТАРІ

  1. Сам мразь! Надо судом присудить ему 10 лет жить на не подконтрольной территории Донбасса и не платить пенсию! Пусть испытает все прелести жизни, которые они нам организовали!

  2. Після атаки на Перл-Харбор, усіх японців США зібрали в одному місці, позбавивши їх документів та майна. Хоча вони ніякої загрози не становили, на відміну від українських колаборантів.

  3. Ольга Литвиненко, так і зробимо. От тільки місцеві зараз отримають паспорти рф і виїдуть, на їхнє місце повинні поселитися усі ті хто фінансував ту бандоту.

  4. Правильно сказав-нічого сидидіти на двух стільцях.Вони зробили вибір їх ніхто до цього не примушував. Вперед!

  5. Вам тварям все равно понесетесь за кордон денег валом, а простым людям куда где нас ждут Сейчас мрази ОРДЛО а потом бросят нас и мы будем мразями.Чтоб вы здохли .!!! Гнойники на теле народа

  6. Не виїхали ті,у кого немає такої можливості.А ти знаєш що це таке,коли потрібно покинути все ,що наживалося роками і виїхати невідомо куди,як і за що жити?Хотять отримувати дві пенсії.Аби ти пожиттєво отримував мінімальну пенсію і не знав куди податися із своїми клунками!

  7. Не услышал где он это сказал? Впрочем осенью народ на выборах им расскажет. Один уже договорился др рейтинга 25%. Остальные с его шоблы следом пойдут

  8. Ніякої загрози ?! Чому про історію завжди розмірковують люди , які геть її не знають ? Почитайте краще про інцидент на осторіві Нііхау в 1941-му році. Або книжку колишнього спеціального помічника директора АНБ ” Меджик: невідома історія участі розвідки США у депортації японців з західного узбережя США у часи Другою Світової ” А тоді вже пишіть свої коменти у інети, посилаючись на факти, а не Ваші фантазії на теми Другої Світової.

  9. Не все там мрази, но они получили, что хотели. Кричат – фашисты, хунта, бандеровцы и т.д. Какого тогда хуя ехать к фашистам по еду, пенсии, медикаменты и всё остальное? Вперёд в ,, процветающую” и ,, скрепную”! Это их выбор! Я не за Реву, но в этот раз правильно сказал!

  10. Це їхній генетичний стиль життя знищувати все що не по “їхнім понятіям”, а сьогодні стріляють в наших громадян і ще за вимагають пенсії- всіх в шахти в Жовтих Водах!

  11. Ніякі вони не слов”яні-вони татаро-монголи змішані з угрофінами-це два войовничі племені на території Золотої орди-а тому їхні дії генетично запрограмовані на знищення. Розбавивши українцями за 340 років своєї імперії це плем”я стало трошки зовнішньо схоже на європейців, але внутрі-це ті ж самі азіати.

  12. Олександр Манжура вы тоже такой извращенец? Сейчас ваше время, правда не надолго. Действие бумеранга не кто не отменял и не отменит.

  13. Якби захотіли, то не допустили б такого на Донбасі просто стали б всі і захищали, а вони кричали рассєя-рассєя помогі, це просто зомбована вата. Нічого їм платити за вбивство наших вояків. Хто хоче, той виїде, а не хоче, бо шкода бараків-хай сидить.

  14. Василий Парфенюк ну и дурак вы,отбросьте свои эмоции и посмотрите кто вами управляет, ну неужели вы думаете,что жиды будут за вас дураков переживать? Может землю обетованную вам сдесь создать? Так их Моисей 40 лет по пустыне водил.

  15. Очень умный политик!А он когда ляпал своим поганым языком,как живется здесь тем,кто оттуда уехал?Люди остались бомжами.Если молодые еще как то могут устроиться,то тем кому за 50 уже до конца жизни прийдется жить на квартирах.А с их пенсиями,это нереально.И ,вообще,больших мразей чем в нынешнем правительстве в Украине еще не было.

  16. Миша Дручинин А я горжусь Порошенко, бо він любить Україну і українців на відміну від вашого лжемоскааля!

  17. Vitaliy Sel Єсть люди старі,немічні,які не можуть і бояться зірватися з місця,які не кричали за Расєю,і нічого вже не можуть вдіяти, живуть по течії,щоб душу не відібрали.Ви,просто ще молодий,і не відчуваєте тяжкості Бажаю всім миру і злагоди!

  18. Станислав Авдонин, чекістський аргумент, “а ви дакажитє”,не діє. Ви своє брехливе нутро показали на весь світ.

  19. Як ви ще ходите по цій землі скільки гриха у вашій душі.хрен з свинячою головою,на ато,щоб голова добре мислила .сидять у каміні не хера неробляь. Сволочей гнать і на мінімалку або і цього недать

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>