11 C
Kyiv
Середа, 24 Квітня, 2024

Успіх країни полягає у лідері з сильною командою, – Ляшко

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що для створення сильної країни необхідна сильна команда. Сила лідера полягає у тому, щоб яскравих, сильних, потужних, інтелектуальних людей притягувати до команди.

Про це стало відомо з інтерв’ю виданню Цензор.нет.

“У Ляшка зараз є команда. Одним із моїх недоліків років 4-5 тому була її відсутність. Всі казали: “Олег класний парень, але де ж його команда?” Так от, мені вдалося за ці роки створити команду. Я хотів би, щоб вона була ще потужніша, і я для цього все роблю. Тому що на відміну від інших, які до себе притягують всіх, щоб на їхньому фоні видаватися сильними, я навпаки вважаю, що сила лідера в тому, щоб яскравих, сильних, потужних, інтелектуальних людей притягувати до команди. Після президентських виборів я запропоную суспільству ті кандидатури, які, я вважаю, краще будуть втілювати мою політику в оборонній сфері, в міжнародній політиці, в економічній політиці”, – продовжує він.

Олег Ляшко переконаний, що ключовим завданням є створення сильної країни.

“У мене потужна команда, яку бачить вся країна. Частина цих людей, які сьогодні працюють у фракції, будуть мною делеговані на керівні посади в уряді у владі. Частину людей ми залучаємо нових до команди, тому що моя прерогатива, щоб була сильна команда. Це можуть бути не лише люди, які сьогодні біля мене, а й люди з інших політичних сил. Тому що для мене ключове – це сильна країна. Якщо я бачу в інших політичних силах людей, які сильні, я з радістю запропоную їм, щоб вони реалізовували свій потенціал на посадах в органах влади. Тому що всі ми, незалежно від політики, я сподіваюся, дбаємо про одне – щоб сильна країна була, сильна економіка, підвищення добробуту людей, відновлення обороноздатності. Я можу вам назвати сьогодні одне прізвище – а завтра знайдеться достойніша людина, яку я зможу запропонувати; післязавтра може інша людина знайтись. Тому говорити про це сьогодні, за 3 місяці до президентських виборів, коли у нас є вибір по кілька кандидатур на ту чи іншу посаду, – я не вважаю за коректне. Коли мною будуть прийняті рішення по конкретній людині, тоді я повідомлю про це громадськість”, – запевняє Ляшко.

Нагадаємо, раніше Олег Ляшко заявляв, що мир будь-якою ціною за 3 дні можливий лише на умовах капітуляції.

10 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>