13.7 C
Kyiv
Вівторок, 23 Квітня, 2024

Уряд імпотентів покриває ворюгу Коболєва, – Ляшко

Уряд покриває обкрадання українців головою «Нафтогазу» Андрієм Коболєвим і має нести за це відповідальність.

Про це заявив Олег Ляшко з трибуни парламенту.

Політик переконаний, українцям не потрібна влада, яка не може знизити зарплати держслужбовців та повернути до держбюджету незаконно виписані керівниками «Нафтогазу» 1,5 мільярди гривень премій.

«Прем’єр-міністр обманює всіх українців, коли стверджує, що не впливає на рівень зарплат керівників «Нафтогазу» та не може повернути 1,5 мільярди гривень незаконно виписаних ними премій. Навіщо тоді треба цей уряд імпотентів, який дозволяє красти в українців гроші? Керівники «Нафтогазу» залізли в кишені до кожного українця, вкрали 1,5 мільярди гривень, вивели в офшори, а влада розповідає, що не впливає на це. Треба міняти тоді цю владу разом із керівництвом «Нафтогазу». Більше того, якщо уряд не поставив умову про повернення цих грошей при продовженні контракту із Коболєвим – значить він кришує ці крадіжки і взяв відповідальність за це на себе», – наголосив Ляшко.

Крім того, лідер РПЛ звинуватив владу у бездіяльності, коли мільйони українців не можуть звести кінці з кінцями.

«Гройсман розказує, що ми йому прийшли і відкрили Америку. То я відкрию йому не Америку, а села Дніпропетровщини. У Покровському зустріла мене Валентина Миколаївна Скотаренко – 42 роки стажу, 1900 гривень пенсія, 1200 гривень платить за комуналку, 600 гривень залишається й неї на життя. У тому ж Покровському живе Світлана Дмитрівна Єфанова – інвалід ІІІ групи, 1497 гривень пенсія, все життя пропрацювала свинаркою. Влада змушує людей виживати на копійки і при цьому розповідає, що немає альтернативи підвищенню ціни на газ. Ми пропонуємо альтернативу. У парламенті зареєстровані наші законопроекти, спрямовані на відновлення економіки – закони про індустріальні парки, «Купуй українське, плати українцям!» та заборону вивезення сировини. Ось альтернатива тій грабіжницькій політиці, яку сьогодні проводить влада, прирікаючи українців на бідність», – розповів політик.

Раніше ми писали, що Ляшко добився виплати зарплат дорожникам Дніпропетровщини.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>