14.8 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Ляшко добився виплати зарплат дорожникам Дніпропетровщини

Олег Ляшко дотримав слово, яке дав працівникам «Облавтодору» на Дніпропетровщині, що виб’є з уряду їхні борги по зарплаті. Про те, що дорожники вже 4 місяці не отримують чесно зароблені гроші, вони розповіли політику напередодні під час його візиту в область.

Народний депутат вже наступного дня у парламенті поставив це питання руба перед прем’єр-міністром, – пише прес-служба РПЛ.

«Учора я був у Покровську Дніпропетровської області. Я зупинився на дорозі і підійшов до будівельників, які ремонтували дорогу. Вони мені розповіли, що з грудня їм не виплачують зарплати. Ось до чого ви довели країну, що люди місяцями не отримують зарплату! Я вимагаю від вас припинити виплату зарплат керівникам «Укравтодору», поки вони не покриють заборгованість перед працівниками. Чому керівники повинні вчасно отримувати зарплати, а прості роботяги сидіти місяцями без грошей?», – звернувся до Гройсмана Ляшко.

Голова уряду спочатку заперечив почуту від народного депутата інформацію, пославшись на те, що держава не має заборгованості перед місцевими «Автодорами».

«У нас, як у держави, немає жодної копійки заборгованості ні за поточне виконання робіт, ні за виконання робіт по капітальному ремонту», – сказав Гройсман.

Тоді Олег Ляшко разом зі всією фракцією заблокував урядову трибуну і змусив прем’єр-міністра зателефонувати керівнику «Укравтодору». Після цього голова уряду підтвердив, що заборгованість по зарплаті перед працівниками все ж існує та дав доручення виплатити всі борги вже сьогодні.

«Прем’єр-міністр тільки що говорив з головою «Укравтодору». Той підтвердив, що існує заборгованість по зарплаті. Тобто, їм треба було перевіряти! Мені люди вчора в очі кажуть про це, а чиновники брешуть, що немає ніяких боргів.  Тільки після того, як ми вчинили скандал, вони визнали, що заборгованість є і дали доручення до кінця дня виплатити її покрити. Я вітаю з цим дорожників Покровського району Дніпропетровщини», – підсумував Ляшко.

https://www.facebook.com/Andriy.Lozovyi/videos/3141514109207631/

Раніше ми писали, що Ляшко пообіцяв знести всі кордони та огорожі біля державних установ.

18 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>