12.1 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Український генерал налякав пропагандистів Путіна ракетами ЗСУ

Український генерал, екс-заступник начальника Генштабу ЗСУ Ігор Романенко яскраво відповів на істерику російських пропагандистів. Вона спалахнула довкола його заяви про ракети України, які можуть дістати до Уралу.

Щоб почути коментар Романенка з цього приводу, ведучі пропагандистської програми “60 хвилин” на телеканалі “Россия 1” навіть спеціально вийшли з ним на відеозв’язок у прямому ефірі.

“А чого тільки до Уралу ракети? У нас країна велика. Може, до Камчатки, до Курил? Чи до Уралу вистачить вам ракет?” — уїдливо звернувся до нього одіозний Євген Попов.

Однак Романенко вгамував пропагандиста, пояснивши йому, як вчинятимуть з агресором у разі його спроби просувати війну з Донбасу все далі.

“Не все одразу. Якщо ситуація складатиметься так далі, то зробимо і за Урал. Але я думаю, що там є у вас проблеми з країнами Сходу, Азії”, — сказав генерал.

Його зухвала відповідь викликала роздратування у рупорів Кремля, і вони спробували закрити тему, перейшовши на образи.

“У таких ситуаціях зазвичай говорять: “Що ви робите? Не привертайте увагу санітарів”, — єхидно звернулася скандальна ведуча програми Ольга Скабєєва до Романенка.

Нагадаємо, Росія починає мобілізацію на Донбасі.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>