19.3 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Українець залишається у важкому стані після серйозної ДТП в Польщі

Громадянин України, який з трьома іншими українцями потрапив у жахливу ДТП з летальними наслідками 12 червня на заході Польщі, й надалі перебуває у дуже важкому стані у лікарні міста Гожув Великопольський.

Про це повідомила агентству “Укрінформ” керівник консульського відділу посольства України у Варшаві Світлана Криса, повідомляє “Європейська правда”.

“Я учора двічі відвідала в реанімаційному відділенні лікарні наймолодшого учасника ДТП Олександра. Мала розмову з лікарем реанімаційного відділення. Стан пацієнта критичний, важкий”, – констатувала консул.

Вона зазначила, що на місці перебувають родичі постраждалого, а також громадян України, які загинули в цій аварії. Вони були опитані в поліції у якості свідків та потерпілих.

Представники товариства “Україна починається з себе” у Гожові Великопольському безкоштовно допомогли рідним загиблих та хворого транспортом та проживанням.

Консул вже отримала дозволи від прокуратури на вивезення тіл померлих, а також документи, на підставі яких з понеділка буде продовжена процедура підготовки усіх необхідних документів для транспортування тіл до України.

Нагадаємо, серйозна аварія сталася у Польщі в середу, в результаті ДТП загинули троє громадян України.

На місцевій дорозі між Пщєвом і Новим Гожицьком з невідомих причин водій Opel Astra втратив контроль над автомобілем, з’їхав з дороги і врізався в дерево. В автомобілі їхали четверо українців.

Нагадаємо, у Польщі в ДТП загинули троє громадян України.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>