15.4 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

У Житомирі обмалювали стіни та закидали яйцями офіс партії «За життя»

У Житомирі в ніч на 1 лютого обмалювали стіни офісу партії «За життя», пошкодили вивіску, а під вечір закидали яйцями з фарбою.

Інформація про подію 2 лютого з’явилася на сайті ГУ Національної поліції у Житомирській області.

«1 лютого до Житомирського відділу поліції звернувся керівник місцевого осередку однієї з політичних партій із заявою про хуліганські дії, учинені на будівлі офісу. На місці події працювала слідчо-оперативна група. Розпочато досудове розслідування. Заявник розповів, що на стінах приймальні партії упродовж ночі з’явились написи та було зірвано табличку з назвою…», – йдеться у повідомленні.

У коментарі ОПОРІ 3 лютого керівник житомирської організації партії «За життя» Микола Янович розповів, що за добу на офіс нападали двічі і на стінах залишили напис «С 14»:

«У четвер, пізно ввечері, хтось позривав вивіски, там не тільки з нашого, там ще дві комерційні структури – вивіски знищені, розмалювали стіни: «Регіоналів геть з міста», хоча ми не маємо до них відношення. Зранку ми побачили це, орендатор сказав, що йому телефонували десь ввечері, що воно було. Ми в обід в п’ятницю викликали поліцію, канал приїхав зняв, потім поїхали написали заяви та пояснення, виїхала група, десь до 5-ї години вони все це описували, фотографували. Потім десь о 8-й годині мені телефонує орендатор і каже, що знову напали. Взяли яйця, накололи червоною фарбою, ну як вони люблять, і понакидували. Двічі був напад. Підпис на стінах: С 14. Ну, ми знаємо, хто у нас в Житомирі займається, але я не думаю, що вони такі, щоб двічі це робити», – розповів Микола Янович.

У коментарі ОПОРІ координатор «С14» в Житомирі Сергій Пількевич зазначив: «Це зробили невідомі патріоти, яким дуже болить за Україну і те, що знову регіонали під прикриттям якихось інших політичних сил, змінивши просто назви, продовжують далі займатися своєю справою. Про те, що за злочини Майдану вони ще досі не покарані і вони більш за все хочуть зараз реваншу. Якісь невідомі козаки хочуть показати, що їм просто не місце у цьому місті і те, що це політичні трупи», – розповів Сергій Пількевич.

Нагадаємо, що у Миколаєві агітатори з команди Порошенка збирають відомості про виборців.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>