19.3 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

У Зеленського заперечують співпрацю з екс-главою “Нафтогазу” Дубиною

У штабі кандидата в президенти Володимира Зеленського заперечили співпрацю з екс-главою “Нафтогазу” Олегом Дубиною, який у 2009 підписав газовий контракт з “Газпромом”. 

Про це Команда Зеленського написала в Facebook.

“Олег Дубина, колишній перший віце-прем’єр України і екс-голова “Нафтогазу”, ніколи не був і не є членом команди Володимира Зеленського”, – йдеться у повідомленні.

“Принципова позиція Володимира Зеленського, яку він задекларував на початку кампанії і яка є ключовою в підході відносно кадрових питань, полягає в тому, що ніяких підкилимових домовленостей, обіцянок і роздачі майбутніх посад, портфелів і місць в списках кулуарно, в таємниці від суспільства ми не вели, не ведемо і вести не будемо. Саме ця позиція відрізняє нас від представників “старих” політичних еліт”, – додали в штабі кандидата.

Раніше видання Радіо Свобода повідомило, що екс-глава “Нафтогазу” Олег Дубина, який у 2009 підписав газовий контракт з “Газпромом”, тепер є старшим економічним радником кандидата у президенти Володимира Зеленського.

Еспресо з посиланням на власні джерела повідомив, що у разі перемоги Володимира Зеленського на президентських виборах Дубина може стати секретарем РНБО.

Окрім того, за даними Радіо Свобода, Зеленський найняв американську лобістську компанію Signal Group Consulting для формування свого іміджу в США та організації зустрічей представників свого штабу з політиками у Вашингтоні. У штабі Зеленського заперечили співпрацю з американськими лобістами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>