19.7 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

У Трампа готують нові обмеження на в’їзд у США

Адміністрація Білого дому розглядає пакет нових обмежувальних заходів для заявників на американські візи.

Про це пише “Укрінформ” з посиланням на видання The Wall Street Journal.

“Президент Трамп і його високопоставлені радники обмірковують правила, спрямовані на введення обмежень для країн, чиї громадяни перевищують термін перебування (у США – ред.) за короткостроковими візами в рамках більш широких зусиль щодо запровадження нових способів зменшити імміграцію”, – зазначається в повідомленні.

За інформацією Міністерства внутрішньої безпеки, поки що в списку таких країн фігурують громадяни, які масово порушують терміни перебування у Сполучених Штатах – з Нігерії, Чаду, Еритреї, Ліберії та Сьєрра-Леоне. У цьому зв’язку у Вашингтоні мають намір виставити умови урядам цих країн, що в разі якщо ситуація не зміниться, то в майбутньому термін гостьових віз буде скорочений, або їх важче буде отримати.

Крім того, повідомляється, що Білий дім хоче запровадити й інші правила, які можуть запровадити нові обмеження, зокрема, для студентів та інвесторів. У цьому контексті йдеться, у тому числі, про типи віз, відомих як B1 або B2s, для перебування на території Сполучених Штатів.

Раніше ми писали, що прес-секретар Білого дому Сара Сандерс видала заяву на підтримку пропозиції президента Дональда Трампа відправляти затриманих нелегальних іммігрантів до міст, влада яких дотримується політики поблажливого ставлення до нелегальних іммігрантів, так званих “міст притулків”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>