3.3 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

У сутичках із військовими на кордоні Венесуели та Бразилії загинула жінка

Одна особа загинула, ще 12 поранені в сутичці з військовими на кордоні, де очікується надходження гуманітарної допомоги, яку намагається заблокувати режим Мадуро.

Про це повідомляє американське інформагентство АР.

“Напруження ситуації у Венесуелі спричинило загибель однієї жінки, ще понад десятеро людей дістали поранення біля кордону з Бразилією”, – зазначає джерело.

Це перша смерть, пов’язана зі спробами опозиції налагодити надходження іноземної гуманітарної допомоги до Венесуели.

Як повідомив мер прикордонного міста Гран-Сабана, де стався інцидент, загибла належала до  місцевої індіанської громади. Вона брала участь у сутичках із підрозділами нацгвардії та армії Венесуели, які перекидали танки до кордону з Бразилією. Це сталося на наступний день після того як Мадуро віддав наказ закрити прикордонний пункт.

Тим часом, протести у Венесуелі посилюються. Як повідомляє інформагентство, кілька тисяч людей з венесуельськими прапорами гуртуються на одному з пустирів біля кордону, водночас поруч збираються підрозділи поліції, в тому числі кінної.

Нагадаємо, що армія Венесуели приведена у бойову готовність у зв’язку з анонсованими раніше поставками гуманітарної допомоги зі США.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>