9.9 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

У Сумах водій перевозив людей у стані наркотичного сп’яніння

У Сумах поліцейські виявили водія маршрутки, котрий перевозив пасажирів із ознаками наркотичного сп’яніння.

Про це повідомила прес-служба патрульної поліції Сумської області.

“16 березня близько 13-ї години 30 хвилин до екіпажу патрульних звернулася небайдужа жінка, котра повідомила, що стала свідком того, як на кінцевій зупинці маршрутних транспортних засобів, на вулиці Ковпака, водій у своїй маршрутці вживав ймовірно наркотичну речовину”, — йдеться в повідомленні.

За якийсь час схожий за автомобіль патрульні зупинили на вулиці В’ячеслава Чорновола.

“За кермом перебував 35-річний водій, а в салоні було близько десяти пасажирів. Під час спілкування охоронці порядку справді помітили в нього ознаки наркотичного сп’яніння, тож і повідомили про те, що пропонують йому пройти огляд на стан сп’яніння в медичному закладі. Тільки-но почувши ці слова, водій на кілька секунд навіть втратив свідомість, однак повідомив, що медичної допомоги не потребує”, — зазначили у патрульній поліції.

Крім того, під час перевірки патрульні виявили у чоловіка паперовий згорток із подрібненою рослинною речовиною, схожою на канабіс, а також пристрій для її вживання.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Вказану речовину та предмети вилучили для експертизи. Водія ж доправили до медзакладу, де той пройшов огляд на стан наркотичного сп’яніння.

Тепер патрульна поліція чекає медичного висновку. За його результатами приймуть рішення про притягнення чоловіка до адміністративної відповідальності за ст. 130 (керування в стані сп’яніння) КУпАП.

Також за фактом виявлення в нього ймовірно наркотичної речовини, слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 309 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їхніх аналогів без мети збуту). Слідчі дії тривають.

https://www.facebook.com/watch/?v=2341353289431264

Нагадаємо, раніше у Чернігові поліцейські затримали чоловіка, що їздив по місту “під кайфом”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>