14.8 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

У Чернігові поліцейські затримали чоловіка, що їздив по місту “під кайфом”

7 лютого близько сьомої вечора на перехресті вулиць Громадської та Інструментальної один з екіпажів патрульної поліції звернув увагу на автомобіль ЗАЗ, водій якого порушив Правила дорожнього руху, проїхавши перехрестя на червоний сигнал світлофора. Патрульні зупинили автомобіль, що порушив ПДР.

Про це повідомляє Патрульна поліція Чернігівської області на своїй сторінці у Facebook.

Під час спілкування з водієм поліцейські помітили у нього характерні зовнішні ознаки наркотичного сп’яніння. Чоловікові запропонували пройти огляд у лікаря, на що той погодився.

В результаті медогляду підозри патрульних справдилися – у 24-річного водія наркотичне сп’яніння. До того ж з’ясувалося, що він не має при собі посвідчення на право керування транспортним засобом.

На водія склали адміністративний протокол за ст. 130 (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані наркотичного сп’яніння), та винесли дві постанови: за ст. 126 (керування транспортним засобом особою, яка не має при собі посвідчення водія відповідної категорії) та за ч. 2 ст. 122 (проїзд на заборонний сигнал світлофора) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Нагадаємо, під Києвом таксист збив пішохода і втік з місця ДТП.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>