11.5 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

У США внаслідок вибуху згорів табір для безхатьок. Анонім запропонував їм оплатити готельні номери

У Чикаго в час рекордних морозів згорів табір для безхатьок поблизу швидкісної магістралі Дай Раян.

Табір для безхатьок опалювали пропаном, який знаходився в 150-200 балонах. Більшість з них приносили місцеві мешканці, — передає Громадське.

Один з балонів вибухнув, і місцевій владі довелося швидко шукати місце для проживання безхатьків, адже на вулиці було 20-25 градусів морозу. Внаслідок вибуху ніхто не постраждав.

Представниця релігійної організації «Армія Спасіння» Джекі Рачев зазначила, що їй зателефонували з поліції та попросили забезпечити житлом 70 людей. Проте згодом повідомили, що такої потреби вже немає — людина, яка представилася як Добрий Самаритянин, запропонувала заплатити за готельні номери.

«Ми радіємо, що вони в теплі та безпеці», — сказала Джекі.

Вона додала, що не знає, хто такий Добрий Самаритянин, у якому готелі їм забронювали місця та як довго вони там зможуть жити.

Джекі також попросила людей не приносити балони з пропаном: «Ми знаємо, що в мешканців Чикаго великі серця, але ми просимо не приносити балони з пропаном, адже це може бути небезпечно».

Пожежний департамент Чикаго звернувся з аналогічним проханням: «Ми розуміємо, що в час екстремально холодної погоди люди хочуть допомогти нашим безхатькам. Однак ми просимо їх не приносити балони з пропаном. Пропан може стати причиною пожежі та вибуху».

У США через рекордні морози вже загинула щонайменше 21 людина. Температура сягає 49 градусів морозу. У п’яти штатах через морози запровадили надзвичайний стан.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>