10.9 C
Kyiv
Середа, 24 Квітня, 2024

У США для трансгендерів обмежили службу в армії

Міністерство оборони США запровадило обмеження для трансгендерів на службу в армії.

Про це повідомляє BuzzFeed News.

«У вівторок адміністрація Трампа затвердила політику, згідно з якою більшість трансгендерних військовослужбовців і новобранців повинні служити в тій статі, яка була вказана при народженні», – йдеться у повідомленні.

Директива набуде чинності 12 квітня. Указ Міністерства оборони США не є повною забороною для проходження військової служби трансгендерами, новим і діючим солдатам буде надано всього 30 днів для того, щоб змінити свою стать. Після закінчення цього терміну трансгендерам не буде дозволено вступити на службу, якщо їм необхідна буде гормональна терапія чи інше лікування у зв’язку з питаннями зміни статі.

Згідно з правилами, які запроваджуються, транссексуали, які поступили на службу до 12 квітня 2019 року і мають право на військову службу за статтю, якій надають перевагу, або як військовослужбовець, який отримав діагноз «гендерна дисфорія», можуть продовжити медичне лікування для зміни статі.

Як відомо, заборону на службу для трансгендерів було знято в 2016 році при 44-му президентові США Бараку Обамі, однак діючий президент Дональд Трамп скасував рішення у 2017 році, заявивши, що трансгендери зроблять військових країни занадто «обтяженими медичними витратами».

Нагадаємо, що у Конгресі США ухвалено законопроект, який забороняє американському уряду визнавати Крим територією Росії.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>