14.8 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

У США 20 штатів подали позов на Трампа через можливу загрозу будівництва стіни з Мексикою

Будівництво стіни несе загрозу для навколишнього середовища.

Влада 20 американських штатів подала судовий позов проти Адміністрації президента Дональда Трампа через будівництво стіни на кордоні з Мексикою.

Про це повідомляє Вголос.

Позов до федерального окружного суду Північного округу штату Каліфорнія хоче “заблокувати незаконну спробу адміністрації президента направити близько 1,6 млрд доларів” на будівництво стіни.

Також наголошується, що будівництво стіни несе загрозу для навколишнього середовища.

Раніше ми писали, що спецпрокурор Сполучених Штатів Америки Роберт Мюллер не знайшов змови президента Дональда Трампа із Росією під час президентських виборів у США.

Згодом Трамп сказав німецькому канцлеру Ангелі Меркель, що його батько народився в Німеччині, однак це виявилося брехнею.

1 коментар

  1. Это Мексиканцы вой подняли.Плодяться как кроли , работать не хотят.Их американцы на дух не переносят и считают решение Трампа абстолютно верным. На выходн полусается, что американцы работают; платят налоги, что б срдержать дармоедов, которые не хотят работать?Да, ну 29 штатов за стену!Вы бы слышали, что говорят обычные, американцы, чьи налоги идут на содержание мексиканцев.”Америка для вмериканцев” именно с этим дозунгом выграл выбры Трамп

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>