3.3 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

У Росії з тріском провалили виготовлення обіцяних ракет

У Росії провалили виготовлення третьої важкої і другої легкої ракет-носіїв сімейства “Ангара” у філії Космічного центру Хрунічева ПО “Політ” (Омськ).

Виробник відстає від виробничих термінів 2019 року, затримка складає від трьох місяців до року. Про це йдеться у наказі, підписаному керівником філії Центру Хрунічева – директором ВО “Політ” Віктором Шуліко, повідомляє “РИА Новости”.

У прес-службі космічного центру імені Хрунічева вже підтвердили справжність наказу і відставання за термінами виготовлення ракет.

Крім того, виробник ракет назвав ситуацію з виробництвом носія “критичною”.

“Причинами, що послужили виникненню такої критичної ситуації, були: слабка організація праці на робочих місцях, несвоєчасне вирішення питань конструкторською службою (КБ “Салют”) і технологічними службами (відділ головного технолога), несвоєчасне забезпечення виробництва (відділ головного технолога, інструментальне виробництво, допоміжне виробництво, служба постачання), зрив термінів постачання комплектуючих (Ракетний космічний завод, Воронезький механічний завод)”, – йдеться в документі.

Нагадаємо, збройні формування Росії обстрілювали позиції ЗСУ із застосуванням заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 мм, а також із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

2 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>