14.3 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

У Рокитному на базарі Олег Ляшко зробив почин продавцям та розповів, як збільшити кількість покупців

Візит Олега Ляшка на ринок в селищі Рокитне на Рівненщині спричинив справжній фурор.

Народний депутат ходив між рядами і особисто запрошував всіх на зустріч до місцевого будинку культури. Рокитнянці не вірили власним очам – політика такого рівня тут бачили вперше так просто, серед людей. Кожен хотів потиснути руку та сфотографуватися, – повідомляє прес-служба Радикальної партії.

«Ми так раді вас бачити! Ми вас любимо!», – вигукували люди.

«І я вас теж!», – відповідав Ляшко.

Лідер РПЛ діловито цікавився у продавців, що скільки коштує і чи є виторг. Ті в один голос казали, що покупців дуже мало.

«Купляють картоплю?», – спитав Ляшко.

«Та слабо!», – відповіли чоловіки.

«А чого так?», – продовжив політик.

«Бо у людей грошей немає!», – зітхали продавці.

«Люди вивезли ту картоплю, щоб 3 копійки заробити, а стоять день і нічого не продали. Чому? Бо у людей не те що на картоплю – на шматок хліба немає. Тому я зміню держбюджет та підніму зарплати і пенсії, щоб продавці не цілий день мішок картоплі продавали, а за годину весь товар вторгували. Це і буде реальною підтримкою малого бізнесу», – переконаний політик.

https://www.facebook.com/O.Liashko/videos/2089666194435300/

У продавців товарів домашнього вжитку Олег Ляшко був взагалі першим покупцем за день. Народний депутат купив кілька рушників та пообіцяв, що з його легкої руки виторг буде цілий рік.

«Бачите, 12 годин дня, а я перший покупець у цих продавчинь. Дівчата, роблю вам почин і сподіваюся, що до вас після мене буде черга рік стояти. Головне, щоб у людей були гроші йти і на базар, і в магазин. Тому я зміню нинішню політику і підніму доходи українців. Працюватиме українська економіка – будуть гроші і на все інше», – зазначив Ляшко.

Бабуся Марина у свої 79 років стоїть на базарі із самого ранку. Продає те, що виростила сама – насіння соняшника. Літня жінка змушена торгувати, бо її пенсії ні на що не вистачає.

«Я підніму вам пенсію, щоб вам не треба було ходити по базарах і заробляти ту копійку. Крім того, наведу порядок із цінами на ліки та продукти харчування, щоб ви могли і пачку пігулок необхідних купити, і м’ясо їли щодня», – запевнив бабусю Ляшко.

На виході з базару політик побачив коня, якого теж виставили на продаж. Каже, востаннє таке бачив у 90-ті, коли люди останнє виносили з хати, щоб якось вижити.

«Коней продають, корів продають, все на світі продають, бо люди хочуть якось заробити і прожити. Ось до чого довела влада українців! Тому треба відновлювати економіку, щоб люди могли нормально жити і заробляти, а не останнє з хати виносити чи у 80 років стояти на базарі торгувати», – підсумував Ляшко.

Нагадаємо, Ляшко добився виплати зарплат дорожникам Дніпропетровщини.

2 КОМЕНТАРІ

  1. в раде принял, безоговорочно, законы против народа, а теперь советы раздаёт. Кто же проголосует за эту заднеприводную гадость???

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>